Kakovost izdelkov NEOLIFE

Kakovost izdelkov NEOLIFE

Kako nastanejo najboljši, najvarnejši in najučinkovitejši izdelki na svetu?

Zasnovani s strani doktorjev znanosti in znanstvenikov

Svetovalni Odbor NeoLife (SAB) je na čelu načrtovanja in razvoja izdelkov, kar zagotavlja formulacije, ki so vedno v koraku ali celo pred časom in iz najboljših sestavin. Temeljijo na naravi, podpira jih znanost.
SAB sestavljajo svetovno priznani zdravniki, znanstveniki ter strokovnjaki na področju zdravja in prehrane.          Preberi več

Celična prehrana, ki temelji na polnovrednih živilih

Cele generacije družin po celem svetu že več kot 60 let zaupajo v NeoLife in s tem se ne more ponašati nobena druga Družba: izdelki so zasnovani z uporabo najboljših polnovrednih živil, ki so del človekove prehranjevalne verige, obenem so se izkazali za učinkovite in praktične za milijone uporabnikov, saj podjetje NeoLife posluje v več kot 60 državah po celem svetu.
Glede na to, da je naše dobro počutje odvisno od delovanja naših celic, uporabljamo ekskluzivno tista hranila, katerih oblike so se izkazale za najbolj bio-kompatibilne, z najvišjo možno absorpcijo in uporabo v organizmu ter s prednostmi, ki jih prinašajo.

Popolna sledljivost od polja do mize

Kakovost zagotavlja sofisticiran sistem procesov nadzora v 10-ih fazah, ki omogoča sledljivost od polja do mize.
1. Natančna izbira semen
Pomembni in odločilni dejavniki kakovosti so ne le vrste rastlin, temveč tudi rastišče in kakšen je semenski material za vzgojo.
2. Čistost tal in okolje
Naši kriteriji zahtevajo izbor izključno tistih primarnih surovin, ki so klasificirane po najvišjih standardih, med drugim področja pridelave v najmanj motenih in najbolj naravnih okoljih. Ti podrobni in rigorozni kriteriji omogočajo zagotavljanje prehranskih koncentratov in izvlečkov, ki presegajo standarde ekoloških pridelkov in so brez GSO - gensko spremenjenih organizmov.
3. Spremljanje vzgoje rastlin na poljih
Pridelki se na poljih redno spremljajo in ocenjujejo že pri sami vzgoji. Tako lahko zagotavljamo zelo visoko kakovost na samem začetku rasti, na koncu pa nam omogoča natančno sledenje tudi pri shranitvi. To velja za sadje, zelenjavo in žita ter vse druge pridelke, ki jih uporabljamo pri izdelkih NeoLife.
4. Spravitev za optimalno ohranitev hranil
Naši dobavitelji že potrjenih sestavin, skrbno izbirajo najboljši čas v letu za spravilo pridelkov, da zagotovijo kakovost in najvišjo vsebnost hranil.
5. Stalni nadzor in analiza kakovosti pridelkov
Zaradi strogih standardov se pridelki stalno analizirajo glede vsebnosti hranil in kakovosti, šele nato sledi predelava.
6. Ekstrakcija in koncentracija hranilnih snovi
Eden od ključnih dejavnikov za visoko kakovost je tudi način predelave. S tem namenom se uporablja le najsodobnejša oprema, ki zagotavlja najčistejšo ekstrakcijo in zgoščevanje oziroma koncentracijo najčistejših snovi z minimalnimi izgubami hranil.
7. Čistost in učinkovitost
Čistost in moč sta ključnega pomena za ohranjanje kakovosti. Vse sestavine so strogo izolirane, lahko bi rekli v karanteni, vse dokler niso opravljeni vsi laboratorijski testi za čistost in učinkovitost. Šele nato gredo lahko v uporabo.
8. Družbeno odgovorna predelava
Ko so vse primarne sestavine z našimi kriteriji enkrat preverjene, jih predamo našim družbeno odgovornim proizvodnim obratom. Ti obrati so podvrženi rednim pregledom, da je lahko zagotovljena najvišja kakovost dela, ki omogoča proizvodnjo z najmanjšo možno obremenitvijo za okolje. Najsodobnejša oprema združuje različne primarne surovine v različne oblike in z največjo učinkovitostjo, kar v vsaki seriji predelave zagotavlja dosledno izpolnjevanje standardov.
9. Kontrola kakovosti in laboratorijska analiza
Sistem nadzora kakovosti NeoLife še vedno določa najnaprednejša in sodobna znanost. Za zagotavljanje varnosti, kakovosti in učinkovitosti končnih izdelkov, so vsi testirani in potrjeni z najbolj zanesljivimi znanstvenimi metodami. Te metode so zelo pomembne, še pomembnejši pa so visoko izobraženi in usposobljeni znanstveniki, ki te metode izvajajo. To zagotavlja, da so izpolnjeni vsi naši kakovostni standardi za čistost in moč.
Vsak izdelek NeoLife je končni rezultat vrhunskega dela vodilnih znanstvenikov, raziskovalcev in strokovnjakov za prehrano. Njihovo delo temelji na najnaprednejših tehnologijah in proizvodnji, ob uporabi najsodobnejših in najnovejših dognanj v znanosti.
10. Dostava izdelkov in sledenje proizvodnim serijam
Ko so vse sestavine enkrat združene v končnem izdelku, se mu v tej proizvodni seriji dodeli edinstvena serijska številka, ki označuje vse posamezne uporabljene sestavine (uporabljene torej izključno v dotični proizvodni seriji). To je pomembna kodna številka, ki omogoča NeoLife-u, da identificira vsako serijsko številko sestavin, ki je bila uporabljena za izdelke iz dotične proizvodne serije, način proizvodnje končnega izdelka ter vsa testiranja in kontrole, ki so bili izvedeni tokom same proizvodnje. Ko je proizvodna serija izdelka pakirana, jo označijo oziroma ji dodelijo serijsko številko pakiranja in je izpisana na etiketah naših izdelkov. Tudi ta kodna številka je zelo pomembna.
Z njeno pomočjo lahko NeoLife sledi vsakemu posameznemu izdelku, vse do končnega kupca in razbere vsako posamezno primarno sestavino iz celotne dobavne verige, vse od njenega – Od polja do mize.
NeoLife je razvil zapleten sistem številčenja, ki omogoča sledljivost od polja do mize in vaši družini zagotavlja najvišjo možno čistost in učinkovitost izdelkov vrhunske kakovosti, kar jih je na voljo.

Zagotovljeno s kliničnimi študijami na ljudeh

Različne klinične raziskave na ljudeh, zasnovane za preskušanje učinkovitosti izdelkov NeoLife, objavljene v nekaterih najpomembnejših znanstvenih revijah na svetu, vključno z revijo American College of Nutrition.
V svetu, kjer še vedno prevladujejo testi na kvasovkah in živalih, so te klinične raziskave element absolutnega ponosa za NeoLife, ki se še naprej zavezuje k raziskovanju in objavi temeljnih raziskav o prehranskih dopolnilih in bioloških izdelkov za nego kože.

Pharmaceutical License for Manufacturing (Farmacevtska licenca za proizvodnjo)

NeoLife ima najsodobnejše proizvodne zmogljivosti, za katere je dokazano, da presegajo stroge globalne standarde GMP in najstrožja proizvodna pravila na tem področju.
Med številnimi pridobljenimi licencami izstopata tako licenca, ki jo je izdala država Kalifornija, kot tudi prestižna avstralska licenca TGA, ki ju imajo redki med proizvajalci v ZDA. Čeprav naša proizvodnja ne zajema zdravil, smo si ju močno želeli, da bi ta dovoljenja skupaj z drugimi potrdila naše izjemne standarde kakovosti.
Registrirani smo pri FDA (Food and Drug Administration – Agencija ZDA za hrano in zdravila) in izdelujemo v skladu z njihovimi obveznimi pravili in standardi.

Strateška partnerstva

Ugled NeoLife na področju znanstvene odličnosti se kaže tudi z uporabo naših izdelkov s strani različnih raziskovalcev in pomembnih institucij, kot so Ameriško ministrstvo za kmetijstvo, UNESCO ter najpomembnejše univerze in znanstvene ustanove po vsem svetu.
NeoLife je postala partner Stanford University Health Library pri letnem načrtovanju serije predavanj o prehrani in preprečevanju bolezni NeoLife-Arthur Furst Lecture Series na univerzi San Francisco in pri podelitvi letne štipendije Arthur Furst Undergraduate Scholarship.
NeoLife je tudi članica Sveta za odgovorno prehrano.
Z vsemi temi pobudami in programi NeoLife še naprej aktivno podpira delo današnjih znanstvenikov. 


Podkategorije

There are no products to list in this category.