Uravnotežena otroška energija z naravnimi vitamini za otroke s celostnim delovanjem

  • June 06, 2021
  • 32
  • 0
  • 0

  • Uravnotežena otroška energija z naravnimi vitamini za otroke s celostnim delovanjem

Uravnotežena otroška energija z naravnimi vitamini za otroke s celostnim delovanjem

V času, ko otrok raste in se razvija je zelo pomembno, da prejme poleg vitaminov še dovolj ostalih hranilnih snovi skozi hrano ali skozi dodatke, kot so žitni koncentrati Tre-En-En, holin za razvoj možganskih celic, vse za njihov najbolj optimalen razvoj.

Mnogi otroci ne uspejo dobiti dovolj hranilnih snovi, skozi dan, ki jih nujno potrebujejo potrebujejo. S tem je otežena njihova sposobnost,  za soočanje  z ogromnimi izzivi, ki jih v tem obdobju predstavljata fizična aktivnost, rast in učenje. Zato moramo biti izredno pozorni, da otroci uživajo polnovredno prehrano, ki je podprta z vsemi minerali in vitamini ali pa morajo biti vitamini za otroke vključeni v njihovo prehrano v obliki naravnih dodatkov.

Nekateri otroci so preprosto  izredno izbirčni in se izogibajo zdravim živilom kakor so zelenjava in sadje ter raje posegajo po manj zdravi hrani kot na primer predelana hrana z visoko vsebnostjo maščob in sladkorja. V takšnih primerih so vitamini za otroke skoraj obvezna vključitev v njihovo dieto saj drugače ne morejo prejeti zadostnih pravih hranil od nikoder drugje.

Otroci proizvedejo več kot milijardo novih celic vsak dan in za to je potrebnih veliko hranljivih snovi, ki jih lahko dodajate tudi v dopolnilih kot vitamini za otroke. Telesna teža otroka se od trenutka, ko se rodi kar nekajkrat podvoji, kar je izredno zahteve proces. Mlado tkivo in organi potrebujejo hranljive snovi zato, da se pravilno razvijejo in zato moramo poskrbeti, da je njihova prehrana v tem obdobju kar se da najbolje uravnotežena. Presnova otrok je zelo hitra in verjetno najhitrejša, kot kadarkoli kasneje. Primerni vitamini in minerali so nujno potrebni pri otrocih, da telesne presnovne poti tečejo gladko. Otrokova fizična aktivnost, rast in obnova ustvarjajo ogromne potrebe po energiji. Vitamini in minerali delujejo skupaj in podpirajo telo pri boljši absorpciji ter porabi ostalih hranljivih snovi iz hrane.

Iz tega naslova je izredno pomembno, da so vitamini in ostale hranilne snovi za otroke najbolj skrbno izbrani, da lahko podprejo njihov razvoj v ključnem obdobju njihovega življenja.

Naravni multivitamini za otroke VITA-SQUARES so izredno primerni vitamini za otroke, saj so popolnoma naravni ter vsebujejo celoten spekter vseh mineralov in vitaminov, holin in Tre-En-En, ki jih otroško telo potrebuje.


Uravnotežena otroška energija z naravnimi vitamini za otroke s celostnim delovanjem

Napiši komentar

Note: HTML ne bo preveden!

Sorodni izdelki


Naravni C vitamin

Naravni C vitamin

Naravni C vitaminNaravni C vitamin ALL-C Nič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gensko spremenjenih organizmov. Ni dodanih sintetičnih arom, barvil, sladil ali konzervansov.V..

19.63€

Naravni multivitamini za otroke

Naravni multivitamini za otroke

Naravni multivitamini za otrokeNaravni multivitamini za otroke VITA-SQUARES  Nič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gensko spremenjenih organizmov.  Ni dodanih sintetičnih ar..

30.33€

D vitamin kompleks za otroke

D vitamin kompleks za otroke

D vitamin kompleks za otrokeD vitamin kompleks za otroke Vegan DNič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gensko spremenjenih organizmov.Ni dodanih sintetičnih arom, barvil, sladil al..

16.79€