Kvaliteta, sledljivost izdelkov

NeoLife popolna kvaliteta in sledljivost - Od polja do mize
Cele generacije družin že 60 let zaupajo NeoLife-u, saj jim zagotavlja izdelke, ki temeljijo na naravi, so podprti z znanostjo, so naravni in dokazano učinkoviti. Ponosni smo na neizpodbitno kakovost ter vse varnostne standarde, kateri presegajo merila globalnih normativ in s tem zagotavljajo učinkovitost naših izdelkov.

NeoLife ima na milijone zadovoljnih strank v več kot 50 državah po vsem svetu in že 60 let skrbno nadzoruje sledljivost od kmetije do mize.
Tako lahko vam in vaši družini nenehno zagotavlja najboljšo kakovost pri oblikovanju izdelkov.
Kakovost je najvišja prioriteta družbe NeoLife. SAB - Znanstveno Svetovalni Odbor preverja standarde kakovosti, kar omogoča vsem izdelkom NeoLife najboljše sestavine. Vse kar je sestavni del izdelkov NeoLife – tu so pomembni sam izvor, dobavitelji in posamezne surovine - mora predhodno izpolnjevati stroge standarde čistosti, moči in strukture učinkovin. Zelo pomembna je sledljivost ter še mnogi drugi, enako ključni dejavniki kakovosti. Naš tim visoko izobraženih in usposobljenih strokovnjakov spremlja in vodi proces celovite globalne oskrbe s pomočjo najsodobnejših programov za zagotavljanje kakovosti. Slednji predstavljajo presežek in so edinstveni v primerjavi z drugimi iz naše panoge.
Pri NeoLife je osnovno vodilo pri izdelkih zelo preprosto: absolutni in stalni nadzor kakovosti brez kompromisov.
Ko gre za naše telo in za naš dom, verjamemo, da je odločitev kaj bomo sprejeli in česa ne, ena najpomembnejših v našem življenju. Ko gre za naše zdravje, zdravje naših otrok in cele družine, za kompromise preprosto ni prostora.

vesel pridelovalec zelenjave v naravi

S pomočjo sofisticiranih sistemov in procesov nadzora kakovosti sledimo:
1. NATANČNA IZBIRA SEMEN:
Pomembni in odločilni dejavniki kakovosti so ne le vrste rastlin, temveč tudi rastišče in kakšen je semenski material za vzgojo.
2. ČISTOST TAL in OKOLJE:
Naši kriteriji zahtevajo izbor izključno tistih primarnih surovin, ki so klasificirane po najvišjih standardih, med drugim
področja pridelave v najmanj motenih in najbolj naravnih okoljih. Ti podrobni in rigorozni kriteriji omogočajo zagotavljanje prehranskih koncentratov in izvlečkov, ki presegajo standarde ekoloških pridelkov in so brez GSO - gensko spremenjenih organizmov.
3. SPREMLJANJE VZGOJE RASTLIN NA POLJIH:
Pridelki se na poljih redno spremljajo in ocenjujejo že pri sami vzgoji. Tako lahko zagotavljamo zelo visoko kakovost na samem začetku rasti, na koncu pa nam omogoča natančno sledenje tudi pri spravitvi. To velja za sadje, zelenjavo in žita ter vse druge pridelke, ki jih uporabljamo pri izdelkih NeoLife.
4. SPRAVITEV ZA OPTIMALNO OHRANITEV HRANIL:
Naši dobavitelji že potrjenih sestavin, skrbno izbirajo najboljši čas v letu za spravilo pridelkov, da zagotovijo kakovost in najvišjo vsebnost hranil.
5. STALNI NADZOR in ANALIZA KAKOVOSTI PRIDELKOV:
Zaradi strogih standardov se pridelki stalno analizirajo glede vsebnosti hranil in kakovosti, šele nato sledi predelava.
6. EKSTRAKCIJA in KONCENTRACIJA HRANILNIH SNOVI:
Eden od ključnih dejavnikov za visoko kakovost je tudi način predelave. S tem namenom se uporablja le najsodobnejša oprema, ki zagotavlja najčistejšo ekstrakcijo in zgoščevanje oziroma koncentracijo najčistejših snovi z minimalnimi izgubami hranil.
7. ČISTOST in UČINKOVITOST:
Čistost in moč sta ključnega pomena za ohranjanje kakovosti. Vse sestavine so strogo izolirane, lahko bi rekli v karanteni, vse dokler niso opravljeni vsi laboratorijski testi za čistost in učinkovitost. Šele nato gredo lahko v uporabo.
8. DRUŽBENO ODGOVORNA PREDELAVA:
Ko so vse primarne sestavine z našimi kriteriji enkrat preverjene, jih predamo našim družbeno odgovornim proizvodnim obratom. Ti obrati so podvrženi rednim pregledom, da je lahko zagotovljena najvišja kakovost dela, ki omogoča proizvodnjo z najmanjšo možno obremenitvijo za okolje. Najsodobnejša oprema združuje različne primarne surovine v različne oblike in z največjo učinkovitostjo, kar v vsaki seriji predelave zagotavlja dosledno izpolnjevanje standardov.
laboratorijski tehnik preizkuje cistost zelenjave9. KONTROLA KAKOVOSTI IN LABORATORIJSKA ANALIZA:
Sistem nadzora kakovosti NeoLife še vedno določa najnaprednejša in sodobna znanost. Za zagotavljanje varnosti, kakovosti in učinkovitosti končnih izdelkov, so vsi testirani in potrjeni z najbolj zanesljivimi znanstvenimi metodami. Te metode so zelo pomembne, še pomembnejši pa so visoko izobraženi in usposobljeni znanstveniki, ki te metode izvajajo. To zagotavlja, da so izpolnjeni vsi naši kakovostni standardi za čistost in moč.
Vsak izdelek NeoLife je končni rezultat vrhunskega dela vodilnih znanstvenikov, raziskovalcev in strokovnjakov za prehrano. Njihovo delo temelji na najnaprednejših tehnologijah in proizvodnji, ob uporabi najsodobnejših in najnovejših dognanj v znanosti.
10. DOSTAVA IZDELKOV in SLEDENJE PROIZVODNIM SERIJAM:
Ko so vse sestavine enkrat združene v končnem izdelku, se mu v tej proizvodni seriji dodeli edinstvena serijska številka, ki označuje vse posamezne uporabljene sestavine (uporabljene torej izključno v dotični proizvodni seriji). To je pomembna kodna številka, ki omogoča NeoLife-u, da identificira vsako serijsko številko sestavin, ki je bila uporabljena za izdelke iz dotične proizvodne serije, način proizvodnje končnega izdelka ter vsa testiranja in kontrole, ki so bili izvedeni tokom same proizvodnje. Ko je proizvodna serija izdelka pakirana, jo označijo oziroma ji dodelijo serijsko številko pakiranja in je izpisana na etiketah naših izdelkov. Tudi ta kodna številka je zelo pomembna.
Z njeno pomočjo lahko NeoLife sledi vsakemu posameznemu izdelku, vse do končnega kupca in razbere vsako posamezno primarno sestavino iz celotne dobavne verige, vse od njenega – Od polja do mize.
NeoLife je razvil zapleten sistem številčenja, ki omogoča sledljivost od polja do mize in vaši družini zagotavlja najvišjo možno čistost in učinkovitost izdelkov vrhunske kakovosti, kar jih je na voljo. Podkategorije

There are no products to list in this category.