Zeliščni izdelki

STARA MODROST + SODOBNA ZNANOST = ZELIŠČNI IZDELKI PODJETA NEOLIFE

Stoletja so si ljudje v vsem svetu bogatili znanje o zeliščih.
Številna podjetja v sektorju prehrane so skušala ujeti skrivnosti in prednosti starodavnega zeliščarstva, vendar so le redka bila uspešna. Vsak korak, od pridelave do končnega pakiranja, pomembno vpliva na kakovost in prednosti, ki jih končni izdelek lahko nudi. Pri zagotavljanju koristnih učinkov zelišč, so se vsi soočili s tremi nepremagljivimi ovirami: zagotoviti koncentracijo, čistost in homogenost.
Podjetje Neolife je znano po svojih prehranskih dopolnilih že od leta 1958. Na osnovi tako uspešne in dobro dokumentirane zgodovine v pripravljanju izdelkov, ki prispevajo k dobremu zdravju, je svojo vizijo razširilo in vključilo tudi v prednosti zelišč. Združili so starodavno modrost in sodobno znanost.
V podjetju Neolife so uspeli tam, kjer so mnogi bili neuspešni!

Podkategorije

ALOE VERA Gel hover image

ALOE VERA Gel

14.49€

ALOE VERA GelNič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gensko spremenjenih organizmov.Ni dodanih sintetičnih arom, barvil ali konzervansov.Vsebina: 100 mlLeta 1934 je nek radiolog poskusi..

Naravni sok ALOE VERA hover image

Naravni sok ALOE VERA

17.25€

Naravni sok ALOE VERANaravni sok ALOE VERA PlusNič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gensko spremenjenih organizmov.Ni dodanih sintetičnih arom, barvil, sladil ali konzervansov.Vsebin..

Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)