Flavonoidi vitamini primerni tudi za otroke

  • June 06, 2024
  • 464
  • 0
  • 0

  • Flavonoidi  vitamini primerni tudi za otroke

Flavonoidi so lahko tudi vitamini za otroke, ki bodo pomagali pri ustvarjanju zdravega telesa na dolgi rok

Ko se starš spopada z otrokovim nezanimanjem za zdrava hranila, pridejo na vrsto vitamini za otroke, da lažje zagotovimo otroku dovolj pravih hranil. Sicer ne glede na to, da otrok, zaužije dovolj polnovrednih živil, je pametno že v zgodnjih, leti dodajati vitamine in minerale že zaradi same preventive. Hrana danes vsekakor nima več toliko hranil kakor včasih in to je tudi glavni razlog, zakaj so dopolnila nastala. Kombinacija zdrave prehrane in naravnih vitaminov je, da ne ključnega pomena.

Najbolj vsestranski vitamini za otroke so zagotovo že pripravljene mešanice, ki skrbijo za uravnotežen vnos dopolnil in takšni so tudi Borovnice in grozdičje kompleks FLAVONOID Complex.

Ti vitamini so narejeni tako za odrasle kakor za otroke, tablete sicer niso žvečljive, lahko pa jih zdrobite in pomešate v njihov obrok. Flavonoidi delujejo protivnetno in vplivajo pozitivno na imunsko sposobnost celice, zmanjšuje tveganje srčnih obolenj, ker so to antioksidanti in odstranjuje proste radikale, ščitijo telesne tekočine vključno s krvjo pred oksidacijo. Poleg tega pa Flavonoidi stabilizirajo vitamin C in mu pomagajo k večji učinkovitosti. Flavonoidi so zagotovo obvezni vitamini za otroke, saj je otroško telo glavni temelj za zdravo odraslo telo.

FLAVONOID Complex so flavonoidi pridobljeni iz borovnic, črnega bezga, limone, brusnic, ameriških borovnic, zelenega zelja, rdeče pese, rdečega in črnega grozdja, grenivke, robidnic in zelenega čaja. Ker je to zbirka živil, iz katere so pridobljeni kakovostni flavonoidi, so to torej vitamini za otroke višjega razreda. Zbirka živil, iz katerih se pridobivajo flavonoidi, je tako visoka, ker so raziskave pokazale, da so učinki boljši, če se skupaj uživa več vrst flavonoidov.

Če želite svojemu otroku omogočiti najboljše možnosti za razvoj zdravega telesa, ki jim bo služil še dolgo v odraslih letih potem, so vitamini za otroke nekaj, kar morate čim hitreje uvesti v njihov življenjski slog. Poskrbite tudi, da bodo vsi vitamini za otroke tudi naravni.


vitamini , otroci ,

Napiši komentar

Note: HTML ne bo preveden!

Sorodni izdelki


Borovnice in grozdičje kompleks

Borovnice in grozdičje kompleks

Borovnice in grozdičje kompleks Borovnice in grozdičje kompleks FLAVONOID Complex Nič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gensko spremenjenih organizmov. Ni dodanih sintetičnih a..

29.20€

Naravni multivitamini za otroke

Naravni multivitamini za otroke

Naravni multivitamini za otroke Naravni multivitamini za otroke VITA-SQUARES   Nič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gensko spremenjenih organizmov.   Ni dodanih sint..

34.37€