Neverjetne prednosti aloe vere

  • January 01, 2023
  • 558
  • 0
  • 0

  • Neverjetne prednosti aloe vere

Neverjetne prednosti uporabe aloe vere

Aloe vera lahko uživamo ali pa jo nanašamo na kožo preko mazil za to, da je lahko naša nega telesa še boljša kot sicer. Ta čudovita rastlina lahko preko različnih pripravkov skrbi, da bo vaša nega telesa vrhunska tako znotraj telesa kakor na vaši koži preko zunanje nege.

NeoLife ALOE VERA Gel je namenjen negi kože, saj jo zelo hitro umiri po raznih razdraženjih ter tudi hitro obnovi po raznih poškodbah, kot so:
- opekline (sončne, med kuhanjem… )
- piki žuželk
- nega suhe kože
- nega luskavice
- nega aken in mozoljev
- zdravljenje herpesa
- zdravljenje vnetij v ustni votlini
- nega telesa po pilingih na obrazu in celem telesu
- uporaba kot krema za obraz in telo

Ta vsestranski gel bo zagotovo prinesel vrsto koristi v vsak dom, saj bo odličen pripomoček za vse postopke, kjer se izvaja nega telesa in bo poleg tega tudi zelo uporaben na različnih področjih zdravljenja. NeoLife ALOE VERA Gel vsebuje alantoin in kalendulo, ki sta znana po tem, da pospešujeta normalno obnavljanje kožnih celic in tako uspešno zdravi in neguje vašo kožo tudi v zelo zahtevnih stanjih. Poleg tega pa je sposoben tudi vzdrževati normalno vrednost pH kože.   PREBERI VEČ

Vaša nega telesa pa je lahko poleg uporabe gela iz aloe vere še bolj dopolnjena s sokom iz aloe vere. Če lahko v obliki gela ustvari vrsto čudežev, si lahko predstavljate, kaj lahko stori, kot sok, kjer bo delovala iz notranjosti telesa.

Naravni sok ALOE VERA z dodatkom zelišč bo poskrbel, da bo vaša sluznica vse od ust, grla, želodca, črevesja in zadnjične odprtine obnovljena in pomirjena, s tem se bo okrepil tudi vaš imunski sistem. Izboljšala bo delovanje prebavil, torej delovanje želodca in črevesja. Zdravila in celila bo rane v želodcu in umirila razdražen in napihnjen želodec ter še marsikaj.      PREBERI VEČ


Z izdelki iz aloe vere boste najhitreje poskrbeli, da bo vaša nega telesa uravnotežena v celostnem pogledu.aloe vera , mazilo , koža

Napiši komentar

Note: HTML ne bo preveden!

Sorodni izdelki


Naravni sok ALOE VERA

Naravni sok ALOE VERA

Naravni sok ALOE VERA Naravni sok ALOE VERA Plus Nič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gensko spremenjenih organizmov. Ni dodanih sintetičnih arom, barvil, sladil. Vsebina: ..

20.63€

ALOE VERA Gel

ALOE VERA Gel

ALOE VERA Gel Naravna prva pomoč za vašo kožo Nič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gensko spremenjenih organizmov. Ni dodanih sintetičnih arom, barvil. Vsebina: 100 ..

15.00€