TRE Juice za odličen imunski sistem

  • April 04, 2023
  • 619
  • 0
  • 0

  • TRE Juice za odličen imunski sistem

TRE Juice za odličen imunski sistem, ki vas ne bo nikdar pustil na cedilu

Acai jagode so že domorodci v Amazonskih gozdovih uživali za regeneracijo in boljši imunski sistem ter tako skrbeli za najbolj optimalno delovanje telesa. Danes vemo, da so te jagode polne antioksidantov, so zelo hranljive, pomagajo pri varovanju zdravja in delujejo zelo pozitivno tudi na možgane.

Poleg acai jagod boste v napitku TRE Juice podjetja NEOLIFE zaužili tudi granatno jabolko, zeleni čaj, borovnice, bezeg, ameriške borovnice, brusnice, črni ribez ter rdeče in belo grozdje.
Je odličnega okusa in je primeren za otroke in odrasle.

Po njem največkrat sežejo ljudje, ki jim prehranska dopolnila v obliki kapsul niso všeč ali za otroke, ki kapsul ne morejo zaužiti.

Sok je tako močno koncentriran z vsemi naštetimi sadeži in posledično z resvetarolom ter polifenoli, da ga je dovolj zaužiti 0,2 – 0,3 litra na dan, saj bo poskrbel za imunski sistem ali kot zaščito in izboljšanje v primeru bolezni ali regeneraciji po bolezni. Zelo se ga priporoča pri/po gripi in covidu, saj pospeši zdravljenje in prav tako regeneracijo telesa. Obe bolezni sta lahko zahtevni, saj je odvisno kakšen imunski sistem ima posameznik. In če bolezen nastopi vsaj v srednji težavnosti, je potek bolezni lahko zelo izčrpljujoč in tudi okrevanje zelo dolgotrajen. Koncentriran napitek TRE Juice pa se je potrjeno že večkrat dokazal, da je prinesel zavidljive pozitivne rezultate na teh področjih.

Poleg tega je TRE Juice edinstven v tem, da vsebuje poleg resvetarola tudi veliko polifenolov, ki so izredno močni antioksidanti. V njem se nahaja kar deset različnih vrst polifenolov, ki bodo skrbeli, da bo telo izjemno zdravo. 

TRE Juice bo zagotovo hitro pomagal pri dvigu imunskega sistema, ter skrajšal potek raznih prehladov, grip ipd. Poleg tega bo učinkovito zmanjševal vnetja, povečeval zmožnosti spomina ter ugodno vplival na sklepe. Pospeševal bo tudi imunske reakcije, ki so potrebne pri zdravljenju raka in srčnih boleznih. Zagotovo je to izdelek, ki najbolje podpre imunski sistem in ugodno vpliva tudi na druge težave, kakor recimo na sečila, zlasti na kronična vnetja.

TRE Juice ugodno vpliva na preventivno zdravljenje kakor na zdravljenje bolezni, na ta način bo tudi poskrbel, da bo vaš imunski sistem neprebojen na vseh področjih.


priporočamo , imunski sistem , okrevanje

Napiši komentar

Note: HTML ne bo preveden!