Vrhunska športna prehrana mora vsebovati kakovostna beljakovine

  • December 12, 2022
  • 424
  • 0
  • 0

  • Vrhunska športna prehrana mora vsebovati kakovostna beljakovine

Vrhunska športna prehrana mora vsebovati kakovostna beljakovine

Če se ali pa ste se kadarkoli ukvarjali s športom, potem veste, da je ključni temelj za uspeh tudi celovita športna prehrana, podprta predvsem s kvalitetnimi beljakovinami. Kljub temu da je na trgu mnogo izbire beljakovin ni nujno, da so vsi izdelki enako kakovostni in bodo prinesli enake rezultate.

Med izjemno kvaliteten pripravek beljakovin za športnike sodijo tudi Naravne beljakovine - NEOLIFE Sheak, ki so na voljo v treh okusih – čokolada, vanilja in jagodičevje s smetano. Ker poleg beljakovin telo potrebuje tudi vzporedne vitamine in minerale, je to izdelek, v katerem je poskrbljeno tudi to in je iz tega razloga zelo dovršena dopolnilna športna prehrana tako za rekreativne kakor za profesionalne športnike.

Poleg tega, da NEOLIFE Sheak vsebuje vseh 22 aminokislin, vključno 9 esencialnih, pa vključuje tudi 25 ključnih vitaminov in mineralov, ki jih pravilna športna prehrana priporoča za najbolj optimalno delovanje športnega telesa. Vsebuje tudi Proces Protogard, ki ščiti aminokisline in povečuje hranilno vrednost, različne vrste encimov, izboljšujejo prebavljivost, Neo-Plex koncentrat, ki je polnovredni antioksidant s C vitaminom in bioflavonoidi iz citrusov ter Holin in inozitol - lipotropna dejavnika, ki podpirata izrabe maščobe in zmanjšujeta shranjevanje maščobe.

Zaščitena mešanica beljakovin NEOLIFE Sheak so popolnoma naravne in so pridobljene iz soje, mleka, kazeina in sirotke. Ena vrečka vsebuje 18 beljakovin oziroma 26, če dodamo posneto mleko. Predvsem je to izdelek, ki vzpostavlja ravnovesje pri vnosu makro hranljivih snovi, telo napolni ponovno z energijo in reprogramira delovanje mreže za nadzor biokemičnih signalov. Če ste veliko let uživali neuravnovešeno prehrano potem, ste lahko prepričani, da v vašem telesu deluje ogromno procesov, ki so si med seboj neuravnoteženi. In če boste na tak način delovanja telesa dodali še športno dejavnost, se na dolgi rok ne bo dobro izšlo, saj je šport zelo zahteven proces za telo in če želite, da ga zmore, morate telesu omogočiti dostop do kakovostnega goriva in to je športna prehrana prilagojena, za bolj aktivne ljudi.


Zdrav šport in zdrava športna prehrana gresta z roko v roki na dolge proge in nič drugače.


športna prehrana , vrhunska prehrana

Napiši komentar

Note: HTML ne bo preveden!

Sorodni izdelki


Naravni beljakovinski napitek

Naravni beljakovinski napitek

Naravni beljakovinski napitekNaravne beljakovine - NEOLIFE ShakeNič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gensko spremenjenih organizmov.Ni dodanih sintetičnih arom, barvil, sladil.Vsebin..

74.26€