Z zdravo prebavo do neprebojnega imunskega sistema, brez roka veljavnosti

  • June 06, 2021
  • 5
  • 0
  • 0

  • Z zdravo prebavo do neprebojnega imunskega sistema, brez roka veljavnosti

Z zdravo prebavo do neprebojnega imunskega sistema, brez roka veljavnosti

Skrb za dober imunski sistem, ne pomeni le, da skrbimo za zadostno količino zdrave prehrane ter da se izogibamo hrani, ki nam škoduje. Zelo pomembno je, da naša prehrana vsebuje tudi živila ali dodatke, ki podpirajo našo prebavo saj sem tam prične nepremagljiv imunski sistem, ki ohranja naše zdravje in dobro počutje.

Izredno pomembno je, da je prebava podprta s pravilno izbranimi probiotiki, ki skrbijo za najboljše delovanje črevesja. Na trgu je ogromno vrst probiotikov, a žal vsi ne  doprinesejo želenih rezultatov. Izdelek, ki bo deloval najbolj učinkovito na vaša prebavila ter posledično na vaš imunski sistem mora vsebovati zadostno število vrst koristnih bakterij ter zadostno količino živih mikroorganizmov v vsaki kapsuli. Takšna kapsula mora imeti tudi primerno zaščito pred želodčno kislino, da lahko varno preide v prebavni trakt kjer se lahko vsebina kapsule varno porazdeli in prične s svojim delovanjem. Prebava brez napihnjenosti, driske in podobnimi neprijetnostmi, omogoča boljšo razgradnjo zaužite hrane, za boljšo absorpcijo vitaminov in mineralov v telo. Edino na takšen način lahko zaužita hrana podpre vaš  imunski sistem, v nasprotnem primeru pa se lahko soočate z slabo absorpcijo zaužite hrane. Dobro stanje črevesnih bakterij skrbi za vaše zdravje in dobro počutje, vas varuje pred slabimi bakterijami, pretvorijo naravne sladkorje (zlasti laktozo ki je mnogi ljudje ne prenašajo najbolje). Seveda tudi izboljšujejo ravnovesje mikroorganizmov, ki se običajno naselijo v naše črevesje, s tem pa prispevajo k učinkovitejšemu delovanju imunskega sistema, pomagajo našemu telesu tvoriti vitamine skupine B ter pomagajo proizvajati vitamine in s posrednim mehanizmom povečajo odpornost proti okužbam in boleznim.

Mnogo bolezni izhaja iz dolgotrajne kronično porušene presnove in prebave, ki jim vse pogosteje marsikdo pripisuje premajhen pomen. Običajno se poišče pomoč šele, ko so bolezni že v razvoju in je mnogo težje popraviti bolezensko stanje. Zato je veliko bolje priporočljivo, da za presnovo in prebavo poskrbimo že kot preventiva vsekakor pa, ko se pojavljajo manjše težave, ki so še obvladljive. Ko se neravnovesja pričnejo kazati kot oslabljen imunski sistem, pogosto ni več dovolj, da se zdravi le en del telesa.

Za najbolje podprt imunski sistem, ki se prične z dobro presnovo in prebavo je zagotovo odlična izbira Naravni probiotik kompleks ACIDOPHILUS Plus, ki zagotavlja:
 - aktivne žive kulture barterij
 - izdelan iz polnovredne hrane
 - 5 vrst koristnih bakterij
 - ciljna dostavo vseh barterij do črevesja
 - zagotovljena moč delovanja
in je pomagal že mnogim, ne glede na stanje s katerim so se soočali pred pričetkom jemanja.

             Preberi več ...


Z zdravo prebavo do neprebojnega imunskega sistema , brez roka veljavnosti

Napiši komentar

Note: HTML ne bo preveden!

Sorodni izdelki


Naravni sok ALOE VERA

Naravni sok ALOE VERA

Naravni sok ALOE VERANaravni sok ALOE VERA PlusNič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gensko spremenjenih organizmov.Ni dodanih sintetičnih arom, barvil, sladil ali konzervansov.Vsebin..

17.25€

Naravni probiotik kompleks

Naravni probiotik kompleks

Naravni probiotik kompleksNaravni probiotik kompleks ACIDOPHILUS Plus Ni dodanih sintetičnih arom, barvil, sladil ali konzervansov. Nič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gen..

41.57€