Naravni antioksidant kompleks


  • Proizvajalec:NeoLife
  • Šifra: 566
  • Razpoložljivost: Na zalogi

  • 54.74€
Naravni antioksidant kompleks

Naravni antioksidant CAROTENOID COMPLEX

Nič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gensko spremenjenih organizmov.
Ni dodanih sintetičnih arom, barvil, sladil ali konzervansov.

Vsebina: 90 kapsul
Uporaba: 1 - 2 kapsuli dnevno

Izdelek je patentiran in enakovreden 115 kg surovega sadja in zelenjave.
  Dviguje splošno imunsko odpornost za 37% v 20 dneh.
  V samo 20 dneh poveča število naravnih ubijalskih celic za 20%.

Naravni antioksidant CAROTENOID COMPLEX

- Dopolnjevanje s hranljivimi snovmi širokega spektra, ki se topijo v maščobah saj poleg beta-karotina zagotavlja človeški prehrambeni verigi tudi celo vrsto »družinskih članov« karotenoidov, tako kot se nahajajo v naravi v sadju in zelenjavi. Raziskave še vedno dokazujejo, da imajo posamezni karotenoidi različne in specifične vloge v kompleksnem sistemu, ki dvigujejo imunski sistem in brani naše telo pred boleznimi.
- Sestavine so iz polnovrednih živil. Posebna mešanica je narejena iz koncentrata paradižnikov, korenja, špinače, feferonov, jagod, marelic in breskev.
- Vsebuje 15 silovitih članov družine karotenoidov. Alfa-, beta, cis-beta-, gama-, in zeta-karotin, likopen, cis-likopen, lutein, zeaksantin, alfa- in beta-kriptoksantin, violaksantin, kantaksantin, kapsantin in kriptokapsin.
- Posebni postopek obdelave Nutrimax™ je napredna tehnologija, ki zagotovi 98 % izločanje snovi. Del te tehnologije je tudi obdelava pri nizkih temperaturah in izdelovanje vakuumskih kapsul, da bi zagotovili visoko učinkovitost hranljivih snovi s karotenoidi, ki se topijo v maščobah.
- Naravna osnova iz čistega oljčnega olja, ki je del človeške prehrane, zagotavlja stabilnost sestavin ter pripomore k večji absorpciji karotenoidov v organizem.
- Vsebuje čist sojin lecitin, ki maksimalno poveča stabilnost hranljivih karotenoidov ter njihovo disperzijo med prebavo.
- Izdelek je 100% naraven. Ne vsebuje umetnih barvil, arom ali sladil.Ne vsebuje GSO.
- Praktično doziranje. Vsaka kapsula vsebuje popoln profil karotenoidov, ki ga vsebuje idealna porcija različnih vrst sadja in zelenjave bogatih z karotenoidi.

Zakaj Naravni antioksidant CAROTENOID COMPLEX?

- zmanjšuje tveganje za nastanek raka in srčnih obolenj,
- karotenoidi prekinejo oksidacijske reakcije ter spodbujajo in krepijo delovanje imunskega sistema,
- ščiti telesna tkiva pred kisikom in prostimi radikali,
- za zmanjšane tveganja degenerativnih očesnih bolezni (siva mrena, rumene pege, odstop mrežnice… )
- starostnih bolezni živčnega sistema,
- krepi imunski sistem ter pomagajo telesu, da se brani pred raznimi boleznimi,
- izboljšuje splošno zdravje ločeno od delovanja ostalih prehranskih dejavnikov.

Dokazano je, da lahko karotenoidi pomagajo v pred-rakastih stanjih ter v primeru oralnega (ustnega) ali cervikalnega (vratnega) raka. Vse kaže, da uspejo ustaviti razvoj teh bolezni in pomagajo telesu, da popravi škodo, ki je že bila storjena.

Različne znanstvene raziskave dokazujejo izredno učinkovitost izdelka

Carotenoid Complex je dopolnilo s karotenoidi, ki so ga na trgu najbolj podrobno preverili. Tako vladni kot univerzitetni znanstveniki so izdelek preverili v vrsti kliničnih študij in dokazali, da je presenetljivo učinkovit v varovanju zdravja.
Znanstveniki ameriškega Ministrstva za kmetijstvo (USDA) ter mnogih univerz so dokazali, da lahko Carotenoid Complex bistveno okrepi imunski sistem, varuje zdravje srca in ožilja ter ščiti celice:
 - Študije USDA so dokazale, da lahko z Carotenoid Complex izjemno izboljša imunski odgovor naravnih celic ubijalk in limfocitov, in sicer veliko bolj kot sam beta-karotin. Nobeno drugo dopolnilo s karotenoidi se ne more ponašati s takšnim dokazom!
 - Študije USDA so dokazale, da lahko Carotenoid Complex zmanjša oksidacijo lipidov v krvi, kar sicer povzroča arteriosklerozo, zamašitev arterij, srčna obolenja in infarkt.
 - Študije USDA so dokazale, da Carotenoid Complex pomaga preprečiti oksidacijo celičnih lipidov, kjer sam beta-karotin ni dovolj.
Splošno je znano, da oksidacija prispeva k razvoju rakastih obolenj in drugih bolezni.

PREBERI VEČ …

Mnogi strokovnjaki priporočajo zaužitje 5-9 porcij sadja in zelenjave dnevno.
Čeprav je uživanje sadja in zelenjave v južnih evropskih državah bistveno večje, predstavlja 40 % te prehrane južno sadje, 33 % pa jabolka in hruške. To sadje, predvsem jabolka in hruške, pa ne vsebuje veliko karotenoidov.
Strokovnjaki svetujejo, da bi dnevno zaužili vsaj 6 mg karotenoidov, žal pa znanstveniki ocenjujejo, da nas večina zaužije približno 1,5 mg karotenoidov na dan, kar pa kaže na precejšnje pomanjkanje.
Točneje, priporočajo, da se s prehrano vnese zadostna količina karotenoidov in fitohranil najbolj živih barv (rdeče, rumene in oranžne), ki dajejo barvo mnogim vrstam sadja in zelenjave, ki jih jemo. Prisotni so tudi v mnogih zelenih rastlinah, kjer je njihova prisotnost zakrita s klorofilom.
Na primer, paradižnik ima močno antioksidativno moč zahvaljujoč prav karotenoidov, ki ji vsebuje in ščitijo prostato. Korenček je zdrav za oči. Tudi špinača ima funkcijo pri obnavljanju in zaščiti organizma.
Poznamo več kot 600 različnih karotenoidov (med njimi je tudi ß-karoten), njihova učinkovitost se povečuje, če uživamo več vrst hkrati.
Carotenoid Complex družbe NEOLIFE je dopolnilo iz polnovrednih živil, katerega učinkovitost so dokazali v študijah, ki so jih opravili na USDA (Ministrstvu za kmetijstvo Združenih držav) ter tudi univerzitetni raziskovalci.

Carotenoid Complex vam lahko pomaga zapolniti praznino med vašimi potrebami po hranljivih snoveh in tem, kar dejansko pojeste, saj vsaka kapsula vsebuje popoln profil karotenoidov, ki ga vsebuje idealna porcija sadja in zelenjave bogate s karotenoidi.

Najmočneši antioksidant iz polnovrednih živil!

Carotenoid Complex je še vedno od svoje predstavitve na trgu, najmočnejše dopolnilo karotenoidov iz polnovrednih živil.
Kako je učinkovit?
Vsi vemo, da sta vitamina C in E močni sredstvi za zaščito zdravja. Ta vitamina potrebujemo vsak dan v velikih količinah. Primerjali smo moč 1 kapsule Carotenoid Complexa s tema aktivnima in preverjenima antioksidantoma.
Ugotovili so naslednje:
1 kapsula Carotenoid Complexa je primerljiva z antioksidacijsko močjo 2-ih kapsul vitamina E po 200 mg.

Najbolj popoln izdelek s karotenoidi na svetu
Pri izdelavi Carotenoid Complexa smo zelo skrbno izbrali surovine, da bi zagotovili petnajst najpomembnejših elementov iz celotne družine karotenoidov. Ti so:
  Alfa-karotin
  Beta-karotin
  Cis-beta-karotin
  Gama-karotin
  Zeta-karotin
  Likopen
  Cis-likopen
  Lutein
  Zeaksantin
  Alfa-kriptoksantin
  Beta-kriptoksantin
  Violaksantin
  Kantaksantin
  Kapsantin
  Kriptokapsin

Zgoraj navedeni elementi spadajo v naslednje kategorije:

- Karotini kot so alfa-, beta-, cis-beta-, gamain zeta-karotin, delujejo kot provitamin A. Ostali pa, kot na primer likopen, ne delujejo tako. Večji del karotinov najdemo v sadju in zelenjavi rumene ali oranžne barve, kot so: marelice, mango, korenje in sladki krompir.
- Kriptosantini, tako alfa kot beta-kriptoksantin spadata v skupino ksantofilov, ki jih je veliko v: paprikah, breskvah, pomarančah, mandarinah in rumeni koruzi.
- Lutein je poglavitni ksantofil v špinači. Najdemo ga tudi v: breskvah, sadnih sokovih, zelju in brokolih.
- Likopen in cis-likopen sta v bistvu rdeča barva v: paradižnikih, guavi in rdečem grozdju. Med karotenoidi je likopen največji »uničevalec« prostih radikalov.
- Ksantofili so oksigenirani karotenoidi, in sicer lutein, kriptoksantin, alfa- in beta-kriptoksantin, zeaksantin, violaksantin, kantaksantin, kapsantin in kriptokapsin. Veliko ksantofilov najdemo v: zelenolistni zelenjavi, vključno s špinačo, zeljem in blitvo.

CAROTENOID COMPLEX™ so testirali na ameriškem ministrstvu za kmetijstvo!

Znanstveniki ameriškega Ministrstva za kmetijstvo (USDA) so opravili študije in klinične raziskave na Carotenoid Complexu družbe NEOLIFE, enkratnem dopolnilu s karotenoidi širokega spektra in iz popolnoma prehrambenih virov, ter so svoje rezultate objavili v znanstvenih revijah, ki so na voljo vsem znanstvenikom.
Raziskave ameriškega Ministrstva za kmetijstvo so dokazale, da je Carotenoid Complex:
- Pomenljivo povečal imunski odgovor belih krvnih telesc – »naravnih ubijalk« in limfocitov, ki se je tako izkazal za višjega od navadnega odgovora ali tistega, ki so ga dosegli z izključnim vnosom betakarotina.
- Zmanjšal oksidacijo maščob v krvi, torej pojav, ki bi lahko povzročil arteriosklerozo, zamašitev arterij in torej srčna obolenja ali infarkt.
- Preprečil oksidacijo celičnih maščob, kjer dopolnjevanje samo z beta-karotinom ni bilo uspešno. Oksidacija namreč lahko privede do nastanka rakastih tvorb in pojava ostalih bolezni.

TAKO POSEBEN JE, DA JE PATENTIRAN !

Na osnovi neodvisnih raziskovalnih študij in napredne tehnologije, ki smo jo uporabili za izdelavo tega proizvoda, je leta 1996 družba NEOLIFE patentnemu uradu v Veliki Britaniji uspela dokazati, da je Carotenoid Complex enkratno in napredno prehransko dopolnilo.

Kot rezultat je urad objavil patent številka 2.274.235, ki ščiti Carotenoid Complex pred posnemanjem.
»Ta izum je koristno prehransko dopolnilo, ki lahko zagotavlja ustrezen vnos karotenoidov, ne glede na količine sadja in zelenjave v vsakdanji prehrani«, piše v patentu.
»Sestava tega izuma ne zagotavlja le primernih količin znanih karotenoidov, ampak tudi naraven vnos manj znanih ali neznanih karotenoidov. S tem zagotavlja vnos širokega spektra karotenoidov v naravno uravnovešenih razmerjih prek dopolnjevanja prehrane s sestavo tega izuma.«

Zakaj prav CAROTENOID COMPLEX podjetja NEOLIFE?

- Prehransko dopolnilo širokega spektra, topen v maščobi.
- Vsebuje mnogo hranljivih snovi iz družine karotenoidov, v isti obliki kot jih najdemo v naravi.
- Sestavine iz polnovrednih živil. Naša ekskluzivna mešanica je bogata s karotenoidi pridobljenimi iz polnovrednega sadja in zelenjave, kot je paradižnik, korenje, špinača, paprika, jagode, marelice in breskve.
- 15 močnih sestavin iz družine karotenoidov. Z raziskavami je dokazano, da naša ekskluzivna formula vsebuje alfa-, beta-, cis-beta-, gama- in zeta-karoten, likopen, lutein, zeaksantin, alfa-, beta-, in gamakriptoksantin, violaksantin, kantaksantin, kapsantin in kriptokapsin.
- Neodvisna raziskovanja. Velik in koristen vpliv na imunski sistem je dokazalo Ministrstvo za kmetijstvo ZDA.
- Posebni postopek obdelave NutriMax. Najnaprednejša tehnologija omogoča doseganje 98% učinkovitosti ekstrahiranja hranljivih snovi, zahvaljujoč obdelavi pri nizkih temperaturah.
- V obliki kapsul brez kisika, ki zagotavljajo največje delovanje hranljivih snovi, topnih v maščobah.
 -Na osnovi naravnega olivnega olja. Olivno olje pripomore k povečani stabilnosti sestavin in olajša absorbcijo karotenoidov.
- Čisti lecitin iz sojinih semen. Za maksimalno stabilnosti karotenoidov.
- Navodilo za uporabo: 1-3 kapsule dnevno.

Celotne študija in reference za Carotenoid Complex

Ogled označbe: Carotenoid Complex

Ogled izdelka na strani NEOLIFE


Napišite mnenje

Captcha

Oznake: Naravni antioksidant kompleks