Zakaj bi med našimi dopolnilnimi vitamini imeli tudi C vitamin?

  • August 08, 2021
  • 28
  • 0
  • 0

  • Zakaj bi med našimi dopolnilnimi vitamini imeli tudi C vitamin?

Zakaj bi med našimi dopolnilnimi vitamini imeli tudi C vitamin?

Nekateri vitamini so preprosto tisti, ki v našem telesu ostanejo le nekaj časa in jih moramo dnevno dodajati, da je naše telo primerno preskrbljeno z njimi. Eden izmed takšnih je tudi C vitamin. Kljub temu da je to eno izmed izjemno pomembnih hranil, in da je v mnogih živilih, pa ga večina od nas ne zaužije dovolj. Zato, ga je treba preventivno dodajati, preko dopolni.

Tukaj je nekaj znakov, kjer je pogosto vzrok pomanjkanje vitamina C:
- groba, suha in poškodovana koža
- hitro nastajanje modric
- počasno celjenje ran
- boleči, otekli sklepi
- šibke kosti
- krvavitev dlesni in izguba zob
- slab imunski sistem
- utrujenost in slabo razpoloženje
- nejasno povečanje telesne mase
- kronična vnetja in oksidativni stres

Vsi vemo, da so vitamini nujna hranila za naše zdravje in da je vitamin C eden bolj pomembnih. Vemo tudi, da je v citrusih in zelenjavi, pa vendar nimamo vsega vedno na seznamu svojih prehrambenih navad. Iz tega razloga hitro pridemo do stanja, kjer so vitamini v našem telesu v pomanjkanju, in če želimo ostati kar se da zdravi, mora biti vitamin C zelo na vrhu seznama obveznih dopolnil.

Z izborom C vitamina ALL-C od NEOLIFE bodo vaši vitamini, ki jih morda že uživate odlično dopolnjeni, saj so popolnoma naravni, saj ena pastela poleg vitamina C, vsebuje vse sestavine ki jih vsebuje ena pomaranča.

ALL-C ima zato enak okus kakor pomaranče, saj vsebujejo sok pomaranč.

Ta vitamin C je zasnovan tako, da ga lahko uživajo - ližejo otroci in odrasli.

Vsaka pastela vsebuje 50 mg vitamina C. Kar pa je najbolj pomembno, je to, da vsebuje skupek bioflavonoidov, hranljivih snovi, ki so naravno prisotni v agrumih in izboljšujejo biološko razpoložljivost vitamina C.

Zelo je pomembno, kakšni so vitamini, ki jih dodajate k prehrani, tako iz vidika sestave kot iz vidika, katero vrsto vitaminov uporabljate in vitamin C je tisti, ki bo vedno zelo dober v kombinaciji z drugimi dopolnili.

 Naroči ALL-C TUKAJ


Zakaj bi med našimi dopolnilnimi vitamini imeli tudi C vitamin?

Napiši komentar

Note: HTML ne bo preveden!

Sorodni izdelki


Naravni C vitamin

Naravni C vitamin

Naravni C vitaminNaravni C vitamin ALL-C Nič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gensko spremenjenih organizmov. Ni dodanih sintetičnih arom, barvil, sladil ali konzervansov.V..

19.63€

Naravni multivitamini kompleks

Naravni multivitamini kompleks

Naravni multivitamini kompleksNaravni multivitamini kompleks FORMULA 4Nič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gensko spremenjenih organizmov.Ni dodanih sintetičnih arom, barvil, sladil ..

46.87€

Naravni vitamin C kompleks

Naravni vitamin C kompleks

Naravni vitamin C kompleksNaravni vitamin C kompleks SUSTAINED RELEASENič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gensko spremenjenih organizmov.Ni dodanih sintetičnih arom, barvil, sladil ..

36.95€

Naravni multivitamini za otroke

Naravni multivitamini za otroke

Naravni multivitamini za otrokeNaravni multivitamini za otroke VITA-SQUARES  Nič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gensko spremenjenih organizmov.  Ni dodanih sintetičnih ar..

30.33€