Zakaj izbrati prav naravni C vitamin za otroke in odrasle?

  • February 02, 2024
  • 191
  • 0
  • 0

  • Zakaj izbrati prav naravni C vitamin za otroke in odrasle?

Zakaj bi med našimi dopolnilnimi vitamini izbrali tudi naravni C vitamin?

Nekateri vitamini so preprosto tisti, ki v našem telesu ostanejo le nekaj časa in jih moramo dnevno dodajati, da je naše telo primerno preskrbljeno z njimi. Eden izmed takšnih je tudi C vitamin. Kljub temu da je to eno izmed izjemno pomembnih hranil in da je prisoten v mnogih živilih, pa ga večina od nas ne zaužije dovolj. Zato, ga je potrebno preko dopolnil preventivno dodajati.

Tukaj je nekaj znakov, kjer so pogosto vzrok pomanjkanje vitamina C:
- slab imunski sistem,
- pogost prehlad, 
- krvavitev dlesni in izguba zob,
- bolečine v mišicah,
- groba, suha in poškodovana koža,
- hitro nastajanje modric,
- počasno celjenje ran,
- boleči, otekli sklepi,
- šibke kosti,
- utrujenost in slabo razpoloženje,
- nejasno povečanje telesne mase,
- razna kronična vnetja in oksidativni stres.

izdelek all c neolife in pomarancaVsi vemo, da so vitamini nujna hranila za naše zdravje in da je vitamin C eden bolj pomembnih. Vemo tudi, da je v citrusih in zelenjavi, pa vendar nimamo vsega vedno na seznamu svojih prehrambenih navad. Iz tega razloga hitro pridemo do stanja, kjer so vitamini v našem telesu v pomanjkanju in če želimo ostati kar se da zdravi, mora biti vitamin C zelo na vrhu seznama obveznih dnevnih dopolnil.

Z izborom naravnega C vitamina ALL-C družbe NEOLIFE bodo vaši vitamini, ki jih morda že uživate odlično dopolnjeni, saj so popolnoma naravni, imajo enak okus kakor pomaranče, saj vsebujejo sok pomaranč. Ta vitamin C je zasnovan tako, da ga lahko uživajo otroci in odrasli. Vsaka pastela vsebuje vse hranilne snovi, ki jih vsebuje pomaranča, z vključno 50 mg vitamina C. Kar pa je najbolj pomembno, je to, da vsebuje skupek bioflavonoidov, hranljivih snovi, ki so naravno prisotni v agrumih in izboljšujejo biološko razpoložljivost in predvsem absorpcijo vitamina C.

Zelo je pomembno, kakšni so vitamini, ki jih dodajate k prehrani, tako iz vidika sestave kot iz vidika, katero vrsto vitaminov uporabljate in vitamin C je tisti, ki bo vedno zelo dober v kombinaciji z drugimi dopolnili.

Naravni ALL-C vitamin za otroke in odrasle naroči TUKAJ!

Napiši komentar

Note: HTML ne bo preveden!

Sorodni izdelki


Naravni multivitamini za otroke

Naravni multivitamini za otroke

Naravni multivitamini za otroke Naravni multivitamini za otroke VITA-SQUARES   Nič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gensko spremenjenih organizmov.   Ni dodanih sint..

34.37€

D vitamin kompleks za otroke

D vitamin kompleks za otroke

D vitamin kompleks za otroke D vitamin kompleks za otroke Vegan D Nič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gensko spremenjenih organizmov. Ni dodanih sintetičnih arom, barvil, sla..

19.03€