Zakaj uživati vitamin E?

  • August 08, 2021
  • 255
  • 0
  • 0

  • Zakaj uživati vitamin E?

Naj vaša nega telesa ne bo le zunanja skrb, temveč celostna skrb

Da bo vaša nega telesa, kar se da učinkovita potem ni dovolj, da ga negujete le od zunaj, temveč tudi od znotraj telesa. Ko so nepravilnosti enkrat vidne na vaši koži, potem to pomeni, da imate nekje toliko nepravilnosti od znotraj. In ker se vsi procesi najprej začnejo znotraj telesa, je zelo pomembno, da srbimo zase od jedra na zunaj.

Eden izmed zelo pomembnih vitaminov v našem telesu je zagotovo vitamin E, ki je pravzaprav antioksidant topen v maščobah. Vitamin E spodbuja delitev celic s tem pa spodbuja pomlajevalne in obnovitvene procese v našem telesu. Na takšen način govorimo o negi, ki je pravzaprav celostna nega telesa in skrbi za zaviranje procesov prezgodnjega staranja. Ob redni uporabi vitamina E se izboljša kakovost las in nohtov, koža bo postala bolj prožna in sijoča, starostne pege se bodo zmanjšale in upočasnjeno bo njihovo nastajanje, hormoni se bodo uravnovesili tudi med menopavzo ter prekrvavitev oziroma oskrba telesa s kioskom se bo izboljšala. Ko govorimo o takšnih učinkih, je to nega telesa na izjemno visokem nivoju, ki je poleg vsega še dolgotrajen. Seveda ob rednem uživanju vitamina E.

Vitamin E, predvsem kot antioksidant, v telesu povečuje sposobnost celice, da se zaščiti pred oksidativnim stresom, tako, da maščobne ščiti ovojnice živcev, mišic ter srca in ožilja. Za zdravje srca in ožilja se priporoča jemanje vitamina E v kombinasiji z maščobnimi kislinami Omega 3 - SALMON OIL Plus.

Celične ovojnice so namreč najbolj pomembne za zdravje celic, saj skoznje celice prejemajo hranljive elemente in izločajo odpadke.

Vitemin E oskrbuje naše telo s kisikom, saj na-sebe veže kisik. Z vnosom vitamina E, bomo tako poskrbeli tudi za lepši in mlajši videz kože. Kapsulo lahko tudi prebodemo in olje vitamina E nanesemo direktno na kožo kot masko za obraz.

Boljša nega telesa kot nega pri samem jedru ne obstaja.

Tako dokončan vitamin E, ki se nahaja v WHEAT GERM Oil podjetja NEOLIFE, je pridobljen s hladnim postopkom iz polnovrednih pšeničnih kalčkov.
Čisto olje pšeničnih kalčkov je edino, ki vsebuje vseh 8 členov vitamina E.
Boljši in bolj učinkovit vitamin E, kot je ta, na trgu ne obstaja.

Ne glede na to, da skrbite za svojo kožo na zunaj, je priporočljivo istočasno negovati celoten organizem od znotraj, saj bo takšna povezana nega telesa imela mnogo boljše in trajnostne rezultate za naše zdavje, kakor pa le enosmerni pristop.


vitamini , vitamini za odrasle , vitamini za otroke

Napiši komentar

Note: HTML ne bo preveden!

Sorodni izdelki


Naravni E vitamin kompleks

Naravni E vitamin kompleks

Naravni E vitamin kompleksNaravni E vitamin kompleks WHEAT Germ OilNič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gensko spremenjenihorganizmov.Ni dodanih sintetičnih arom, barvil, sladil ali ..

34.13€

ALOE VERA Gel

ALOE VERA Gel

ALOE VERA GelNič sintetičnega! Ne vsebuje GSO - gensko spremenjenih organizmov.Ni dodanih sintetičnih arom, barvil ali konzervansov.Vsebina: 100 mlLeta 1934 je nek radiolog poskusi..

14.49€

Naravna vlažilna krema

Naravna vlažilna krema

Naravna vlažilna kremaNaravna vlažilna krema Moisturizing Hand & Body Lotion  Ni dodanih sintetičnih arom, barvil ali konzervansov.Vsebina: 250 mlRazvajajte vaše telo..

11.68€